Bemutatkozás

A MotoCAD motorosbolt ötletét ketten álmodtuk meg néhány évvel ezelőtt. 2014 elejére  az ötletből valóság lett, és megalakult a MotoCAD Design Kft., Bohus Ákos és Reszegi Sándor ügyvezetésével. 

Barátságunk és kapcsolatunk a motorozással egyetemi éveinkre nyúlik vissza. Mindketten a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói voltunk, miközben lelkes motorrajongók is. Társaságot keresve, hiánypótlásra megalapítottuk az egyetemi motoros klubot, ami néhány év alatt elérte célját. A szervezett találkozók és aktív fórum életnek köszönhetően több barátság is köttetett, valamint rengeteg kellemes élménnyel gazdagodott a néha nem is olyan kis csapat. 

IMG_0415 SA213146

Az egyetemi évek végeztével biztosak voltunk benne, hogy ezt a fajta motoros társadalmi életet szeretnénk valahogy tovább folytatni. Így született meg a MotoCAD gondolata. Egy olyan motorosboltot szerettünk volna létrehozni, ahol azon túl, hogy a legtöbb szükséges termék megtalálható, a bolt egyfajta kapocsként is szolgál a motorosok összefogására.

A MotoCAD webáruház ennek a törekvésnek az első lépése. Műszaki ismereteinket és a motorozásban szerzett tapasztalatainkat felhasználva hisszük, hogy professzionális szinten képesek vagyunk kiszolgálni minden motoros társunkat igényeinek megfelelő alkatrésszel és jó tanácsokkal.

Fontos számunkra a visszajelzésetek, hogy egy igazán motorosbarát boltot és közösséget tudjunk megteremteni. Szívesen fogadunk minden észrevételt, kritikát és építő ötletet egyránt! Megírhatjátok emailben az info@motocad.hu címre, vagy közzé tehetitek Facebook oldalunkon is.