motocad_logo

Segítség a vásárláshoz:

Böngéssz az oldalon és válaszd ki a megrendelni kívánt alkatrészeket. (Az oldal gyors használatához találsz néhány hasznos információt blog bejegyzésünkben: "Tanácsok az oldal használatához".) Vásárláshoz a termékeket tedd bele a kosárba. Ügyelj az esetleges paraméterek megválasztására! (Pl.: ruhadarabnál méret vagy szín) Ha végeztél a válogatással, kattints a kosárra, majd rendeld meg a termékeket. A megrendeléshez nem szükséges regisztráció, csupán néhány adatot kell megadnod a kapcsolattartáshoz és a szállításhoz. A megrendelés végén válassz átvételi módot, majd ellenőrizd a végösszeget és kattints a "Feladom a megrendelést!" gombra.

Hamarosan egy visszaigazoló emailt fogsz kapni, ami tartalmazza a megrendelés részleteit. A számlát átvételkor kapod meg a rendeld termékekkel együtt.

!!FONTOS!! Az oldalon megtalálható termékek nem fedik le a teljes kínálatunkat! A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, így előfordulhat, hogy nem találsz meg még mindent az oldalon. Ez nem azt jelenti, hogy valóban nincs, csak azt, hogy még nem került fel az oldalra. Ilyenkor érdeklődj a termék áráról emailben, vagy telefonon. (info@motocad.hu, +3670/228-3114) 

 

Átvételi lehetőségek:

Átvételi lehetőségre több alternatívát is kínálunk:

     1. Házhozszállítás

A csomagokat futárszolgálat kézbesíti. Ha nem talál otthon leadja a területileg illetékes postán, ahol 5 munkanapon belül átveheted a megrendelt termékeket. Házhozszállításnál, a csomag kézhezvételekor készpénzben kell fizetni, vagy a megrendelést követően előre utalással.

     2. Személyes átvétel

Személyes átvételi lehetőséget, két helyen biztosítunk. Megrendelésedet követően minden terméket összekészítünk és kiszállítunk a kért átvételi pontra. Amint megérkezett a csomagod értesítünk róla és ezt követően veheted át. Fizetni, az átvételkor készpénzben lehet, vagy a megrendelést követően átutalással.

Az átvételi pontok:

1. Dunakeszi

2120 Dunakeszi, Barátság útja 1.

Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig: 9:00 - 17:00

Az átvétel előtt kérlek jelezd nekünk várható érkezésedet. Előzetes időpontegyeztetés után van lehetőség, akár hétvégén is átvenni a csomagod.

2. Biatorbágy

2051 Biatorbágy, Rozália park

Az átvételre előzetes időpontegyeztetés után van lehetőség, akár hétvégén is.

 

Kérdésed van?

Keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken! Igyekszünk mindenben segíteni!

Email: info@motocad.hu

Telefon: +3670/228-3114