Tanácsok az oldal használatához

Bohus Ákos - 2014-03-01 10:23:44

motocad_logo

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot, aminek a segítségével könnyebben használhatod a MotoCAD oldalt.

Keresés:

Az oldalon való navigáláshoz használhatod a bal oldalon megjelenő menüsort, vagy a közvetlen keresőt az oldal tetején. A keresőbe beírhatsz alkatrész vagy kiegészítő elnevezést, de akár a motorod típusát is. A keresésnek megfelelő termékek egyből megfognak jelenni az oldalon és böngészhetsz közöttük. Ha motortípust írtál be, válaszd ki a megjelenő típusok között a tiedet, majd a bal oldali menüsorban ne felejts el évjáratot választani! Ez az oldalon való keresés leggyorsabb módszere.

Amennyiben a közvetlen keresésre nem kapsz találatot, próbáld meg ugyanazt a keresést értelem szerűen szóköz nélkül, vagy szóközzel. (Például: SV650 helyett SV 650 )

Ha csak úgy keresgélnél a termékek között, használd a bal oldali menüsávot.

Vásárlás:

Vásárláshoz a kiválasztott termékeket tedd bele a kosárba. Ügyelj az esetleges paraméterek megválasztására! (Pl.: ruhadarabnál méret vagy szín) Ha végeztél a válogatással, kattints a kosárra, majd rendeld meg a termékeket. A megrendeléshez nem szükséges regisztráció, csupán néhány adatot kell megadnod a kapcsolattartáshoz és a szállításhoz. A megrendelés végén válassz átvételi módot, amjd ellenőrizd a végösszeget és kattints a "Feladom a megrendelést!" gombra.

Hamarosan egy visszaigazoló emailt fogsz kapni, ami tartalmazza a megrendelés részleteit. A számlát átvételkor kapod meg a rendeld termékekkel együtt.

!!FONTOS!! Az oldalon megtalálható termékek nem fedik le a teljes kínálatunkat! A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, így előfordulhat, hogy nem találsz meg még mindent az oldalon. Ez nem azt jelenti, hogy valóban nincs, csak azt, hogy még nem került fel az oldalra. Ilyenkor érdeklődj a termék áráról emailben, vagy telefonon. (info@motocad.hu,, +3670/228-3114) 

 

Átvételi lehetőségek:

Átvételi lehetőségre több alternatívát is kínálunk:

     1. Házhozszállítás

A csomagokat futárszolgálat kézbesíti. Ha nem talál otthon leadja a területileg illetékes postán, ahol 5 munkanapon belül átveheted a megrendelt termékeket. Házhozszállításnál, a csomag kézhezvételekor készpénzben kell fizetni, vagy a megrendelést követően előre utalással.

     2. Személyes átvétel

Személyes átvételi lehetőséget, két helyen biztosítunk. Megrendelésedet követően minden terméket összekészítünk és kiszállítunk a kért átvételi pontra. Amint megérkezett a csomagod értesítünk róla és ezt követően veheted át. Fizetni, az átvételkor készpénzben lehet, vagy a megrendelést követően átutalással.

Átvételi pontok:

1. Dunakeszi

2120 Dunakeszi, Barátság útja 1.

Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig: 9:00 - 17:00

Az átvétel előtt kérlek jelezd nekünk várható érkezésedet. Előzetes időpontegyeztetés után van lehetőség, akár hétvégén is átvenni a csomagod.

2. Biatorbágy

2051 Biatorbágy, Rozália park

Az átvételre előzetes időpontegyeztetés után van lehetőség, akár hétvégén is.

 

Keress minket Facebook-on!

 Facebook oldalunkhoz kattints a következő linkre: MotoCAD 

Kérdésed van?

Keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken! Igyekszünk mindenben segíteni!

Email: info@motocad.hu

Telefon: +3670/228-3114